Proiecte custom pentru site-uri de prezentare optimizare tehnic si SEO

1-1 of 1


Fiecare business este diferit si are propria strategie de marketing si promovare. Unele afaceri locale sau diverse alte business-uri de nisa nu au nevoie de solutii online complexe, acestora le este de ajuns un site simplu de prezentare. 


Chair daca vorbim de un site simplu de prezentare asta nu inseamna ca aceste nu trebuie sa fie profesional la nivel de tehnologie folosita, viteza de incarcare sau elemente de design.


Consideram ca in anul 2023 nu trebuie sa existe nici un business fara o prezenta online asa ca incurajam pe toata lumea sa inceapa acest proces de publicare a business-ului in online.


Cativa pasi simpli ce vor ajuta acest inceput sunt: 


- Determina scopul acestui site clar si analizeaza daca este ok sa publici un site de prezentare sau sa incepi cu un magazin online, trecerea la magazin se poate face si ulterior dar implica reluarea muncii si a costurilor de la 0. 


- Decide care va fi numele domeniului tau

In functie de domeniul de activitate si potentialii viitori clienti trebuie sa alegi un nume de domeniu pentru business-ul tau dar si terminatia acestuia, .ro este folosit pentru peste 95% de site-uri din Romania. 


- Crearea propriuzisa a paginilor web

Folosind imaginea, profilul de business si planul clientului se construiesc paginiile site-ului unde trebuie sa integram toate informatiile esentiale, imagini sau video clare si specifice dar si elemente care sa aduca actiuni concrete ca de exemplu butoane de contact. 


- Optimizarea performantei paginilor

Dupa creare toate elementele paginilor trebuie optimizate din punct de vedere al performantei si a vitezei de incarcare. 


- Testarea noului website

Inainte de publicare noul site trebuie verificat si testat pentru a ne asigura ca acesta functioneaza pe toate browserele si ca toata functionalitatea lui este corecpunzatoare. 


Executam proiecte custom pentru site-uri de prezentare optimizare tehnic si SEO adaptate nevoilor oricarui tip de business.

Creare Site Prezentare

Servicii profesionale de asistenta in creare unui site de prezentare exceptional optimizat 100% din punct de vedere al performantei si SEO.
1.300,00 lei