Redactare si publicare Articole SEO

1-3 of 3


De ce te ajuta aceste articole?

Este putin ciudat procesul si chiar daca in teorie suna perfect nu este chiar asa. In trecut daca aveai un business acesta trebuia promovat in presa, practic publicai articole in ziare si reviste cu scopul ca acestea sa fie vazute de potentiali clienti si in final sa genereze vanzari. Ei bine si in ziua de azi apelam practic la aceleasi practici doar ca ziarele s-au mutat acum online. Publicarea articolelor in aceste ziare ajuta si in ziua de azi dar nu cum crezi la prima vedere. 

Sa zicem ca ai un magazin online si vrei sa promovezi un produs in urmatoarea perioada. Pregatesti cateva articole optimizate pentru acel produs si le publici pe diverse ziare online, la prima vedere crezi ca articolul este pentru cititorii acelui ziar si ca asta va genera trafic catre site-ul tau dar de fapt este gresit, cel mai probabil din articolele respective nu vei avea vizitatori aproape deloc. Scopul acestor publicatii este benefic pentru pagina produsului tau altfel, acele site-uri de presa momentan sunt vazute foarte bine de google si au o autoritate ridicata datorita increderii in acele pagini iar prin postarea articolelelor se transfera autoritatea respectiva catre site-ul tau. Tot acest proces se numeste de fapt link building si face parte din optimizarea off page.

Publicarea articolelor SEO este un pas foarte important in gasirea clientilor.  Advertorialele SEO iti cresc vizibilitatea in fata motoarelor de căutare. Astfel, clientii te vor gasi mult mai simplu si mai rapid.

Asa cum am menționat anterior, aceste articole SEO te promoveaza si iti incurajeaza clientii sa apeleze la afacerea pe care o dezvolti. Oferi informatia pe care ei o cauta si inevitabil iti vor cauta produsele sau serviciile. Rata de conversie creste, vizualizarile pe site vor creste si ele, iar cu pasi mici, dar siguri, te vei clasa in topul cautărilor pe Google.

Legatura dintre doua site-uri realizata printr-un link de conexiune este link building. O strategie de acest tip are ca obiectiv optimizarea. Algoritmii Google sunt la un nivel extrem de avansat, incat identifica totalitatea linkurilor de legătura intre unul-doua sau mai multe pagini web. 

Atrage linkuri catre site-ul tau prin intermediul altor site-uri. Cu cat mai multe cu atat mai bine. Cu cat mai bune, cu atat mai eficient.

Scopul unui articol optimizat SEO este de a consolida vizibilitatea, pe termen lung, in motoarele de cautare a site-ului tau web si de a genera pe acesta trafic de calitate. 


Cum scriem articolele SEO

- gaseste un topic potrivit;

- realizeaza structuri optimizate SEO pentru articol;

- scrierea propriu-zisa a articolului;

- verifica articolului final;

- adauga pozelor adecvate și publica aricolul


Ce este un Advertorial? 

Un advertorial este o formă de reclamă într-un ziar, revistă sau un site web care implică furnizarea de informații despre produs sub forma unui articol. De obicei, un brand plătește editorul pentru un astfel de articol. Ele sunt folosite de marketeri pentru a educa potențialii consumatori despre caracteristicile unui produs. Poate fi folosit pentru a viza un anumit set de persoane, alegând mediul potrivit pentru a publica advertorialul. Un articol publicitar (advertorial) este mai detaliat decât o reclamă clasică și astfel îi ajută pe potentialii consumatori să înțeleagă mai multe despre produs sau serviciu. Advertorialele sunt de obicei scrise de o agenție de publicitate sau de client.

Putem publica articole pe urmatoarele domenii:

actioncamera

actioncamera.ro

Blog noutati si striri

Aereya2.ro

aereya2.ro

BLOG NOUTATI SI STRIRI

evoplay.ro

evoplay.ro

BLOG NOUTATI SI STRIRI

greenrentacar

greenrentacar.ro

Blog noutati

ipbagro

ipbagro.ro

blog stiri agro

maryblog

maryblog.ro

blog stiri si noutati

meetin2ext.ro

meetin2ext.ro

blog stiri

newsbt

newsbt.ro

BLOG NOUTATI

nutrishop

nutri-shop.ro

block sport

raluk.ro

raluk.ro

blog noutati

articole realway

realwayestate.o

blog imobiliare

rent2go

rent2go.ro

blog rent auto

seo web tools

seowebtools.ro

blog seo it

sinapse.ro

sinapse.ro

blog noutati

top30.ro

top30.ro

BLOG NOUTATI

topsiteuri

top-siteuri.ro

Blog Noutati

superlifestyle

superlifestyle.ro

block lifestyle

ayda.ro

ayda.ro/blog

optimizare seo

- 20 %

Publicare articol SEO

Produsul oferă servicii de publicare articole pentru SEO, prin care se asigură creșterea vizibilității site-ului dvs. prin intermediul optimizării conținutul...
% 80,00 lei 100,00 lei

Redactare articol

Serviciul nostru de redactare articole este o soluție de marketing ideală pentru afacerile care doresc să-și crească vizibilitatea online și să-și îmbunătățe...
70,00 lei