Ai nevoie de un site nou care sa aduca rezultate bune?

1-3 of 3


Oferim solutii profesionale de dezvoltare pentru site-uri de prezentare, magazine complexe sau chiar blog-uri personale. 

Imaginea ta este importanta in online si stim ca vrei ca site-ul tau sa arete bine, sa functioneze impecabil si sa aiba rezultae bune in motoarele de cautare. 


De ce sa apelezi la noi pentru crearea unui site?

- ne adaptam nevoilor tale indiferent de domeniu

- tehnologia folosita este de ultima generatie

- variante de resign modern 100% responsive

- performante ridicate la viteza de incarcare

- proiecte optimizare SEO on page la livrare

- integrare de solutii pentru magazine online

- module de stocuri/plati/curieri

- suport inclus la finalizarea proiectului si training pentru angajati


Site-uri de prezentare la cerere cu design modern si atragator, panou adrinistrare, 100% responsive (pot fi accesate de pe orice dispozitiv) in care putem include orice funtii avansate precum sectiuni de stiri sau un blog personalizat. 


Executam proiecte custom de magazine online folosind tehnologii de ultima generatie cu performanta de top si flexibilitate maxima. Folosim web framework Microsoft ASP.NET Core 6 ceea ce ne face aproape unici in acest domeniu. Toate acestea aduc avantaje precum o viteza de incarcare de neegalat, cu mai putin de 100 de milisecunde TTFB putem spune ca platformele noastre de e comert sunt printre cele mai rapide. 


Pentru toate proiectele noastre oferim servicii de gazduire unde ne ocupam de toate setarile pentru securitae maxima. 

Asistenta Creare Blog

Servicii profesionale pentru crearea unui blog profesional. Daca vrei sa incepi un blog nou sau vrei sa faci un upgrade noi te putem ajuta.
600,00 lei

Creare Site Prezentare

Servicii profesionale de asistenta in creare unui site de prezentare exceptional optimizat 100% din punct de vedere al performantei si SEO.
1.300,00 lei