Ce facem in optimizarea seo Off page
miercuri, 8 februarie 2023

Ce facem in optimizarea seo Off page

Optimizarea SEO off-page se referă la toate acțiunile care pot fi efectuate în afara site-ului dumneavoastră web pentru a îmbunătăți clasamentul site-ului dumneavoastră în rezultatele căutării. Acestea pot include link-uri către site-ul dumneavoastră de la alte site-uri web, menționarea site-ului dumneavoastră pe rețelele sociale și obținerea recenziilor pozitive.

Link-urile către site-ul dumneavoastră sunt considerate a fi unul dintre cei mai importanți factori de clasificare ai motoarelor de căutare. Când alte site-uri web creează link-uri către site-ul dumneavoastră, acestea îi transmit motoarelor de căutare semnale că site-ul dumneavoastră este relevant și valoros pentru utilizatori. Pentru a obține link-uri către site-ul dumneavoastră, puteți crea conținut valoros care va fi distribuit și promovat de alții, sau puteți contacta alți proprietari de site-uri web pentru a vă oferi un link.

Menționarea site-ului dumneavoastră pe rețelele sociale poate, de asemenea, să contribuie la îmbunătățirea clasamentului site-ului dumneavoastră în rezultatele căutării. Când utilizatorii partajează sau înscriu link-uri către site-ul dumneavoastră pe rețelele sociale, acestea creează semnale sociale care pot fi interpretate de motoarele de căutare ca fiind semne că site-ul dumneavoastră este relevant și valoros.

Obținerea recenziilor pozitive poate, de asemenea, să contribuie la îmbunătățirea clasamentului site-ului dumneavoastră în rezultatele căutării. Recenziile pozitive pot fi obținute prin solicitarea clienților satisfăcuți să lase recenzii pe site-urile de recenzii precum Yelp sau Google My Business.

Lasa un comentariu