Analytics si trecerea serviciului universal la GA4
sâmbătă, 28 ianuarie 2023

Analytics si trecerea serviciului universal la GA4

Google Analytics 4 (GA4) este o versiune actualizată a platformei de analiză web Google Analytics. Aceasta oferă o serie de noi caracteristici și funcționalități, precum:

- Monitorizarea evenimentelor: GA4 permite urmărirea unui număr mai mare de evenimente pe site-ul dvs., cum ar fi interacțiunile utilizatorilor cu butoanele sau formularele.

- Analiza automată: GA4 include o serie de rapoarte automate care vă pot ajuta să înțelegeți mai bine comportamentul utilizatorilor și performanța site-ului dvs.

- Integrare cu Google Ads: GA4 poate fi integrat cu platforma de publicitate Google Ads, ceea ce vă permite să urmăriți mai bine performanța campaniilor publicitare.

- Colectarea datelor din aplicații mobile: GA4 oferă suport pentru colectarea de date din aplicații mobile, ceea ce vă permite să urmăriți performanța aplicațiilor dvs.

- Securitate îmbunătățită: GA4 include măsuri îmbunătățite de securitate pentru a proteja datele dvs. personale și ale utilizatorilor dvs.


Cu toate acestea, trecerea la GA4 poate fi un proces complex, deoarece este o platformă complet nouă, iar unii utilizatori pot avea nevoie de timp pentru a se obișnui cu aceasta. Este recomandat să consultați documentația oficială a Google sau să apelați la un specialist în analiză web pentru a vă asista în procesul de migrare.

Lasa un comentariu